SUGGESTIES

Voorgerechten

Zeeuwse Creuses – Natuur €16,00
Zeeuwse Creuses – Gegratineerd €19,00
Scheermessen met Look en witte Wijn € 14,00
Scampis Tandoori € 16,00
Rundscarpaccio met Ruccola en Parmezaanschilfers € 16,00

Asperges

Voorgerecht Hoofdgerecht
Op Vlaamse Wijze € 16,00 € 23,00
Mousselinesaus € 16,00 € 23,00
Met Beenham € 19,00 € 28,00
Met Zalm € 19,00 € 28,00

Hoofdgerechten

Lasagne van Vissen met Zuiderse Groenten en Vongole € 22,00
Maïshaantje op Bourgondische Wijze € 24,00
Parelhoensuprême, met gepelde Druiven en Mandarijntje” € 22,00
Vol-au-Vent, Huisbereid, met Frietjes € 22,00
Kortgebakken Tonijn € 29,00

Gerechten kunnen gedeeld worden, hiervoor wordt een supplement gevraagd; Voorgerecht €2, Hoofdgerecht €4.