SUGGESTIES

Voorgerechten

Artisjok met Duiveltjessaus €8,00 /€12,00
Slaatje van grijze Garnalen en Advocado €16,00
Scheermessen met Look en witte Wijn € 14,00
Scampis Tandoori € 16,00
Sla met gebakken Sardienen € 12,00

Canners (Babykreeften)

Belle-Vue € 28,00
A la Nage € 32,00
Armoricaine € 32,00

Hoofdgerechten

Lasagne van Vissen met Zuiderse Groenten en Vongole € 22,00
Paling in’t Groen € 16,00 / € 28,00
Filet Pur (+Truffel) €32,00 (+€6,00)
Vol-au-Vent, Huisbereid, met Frietjes € 22,00
Steak Tartaar bereid door de Chef € 20,00

Gerechten kunnen gedeeld worden, hiervoor wordt een supplement gevraagd; Voorgerecht €2, Hoofdgerecht €4.